Onderzoek met Effect

Meer voor minder

Onderzoek met Effect is een eigentijds adviesbureau dat onderzoeksmatige oplossingen biedt voor alledaagse organisatievraagstukken. 

Wilt u meer halen uit onderzoek en bestaande gegevens? Wilt u weten wat uw klanten daadwerkelijk drijft? Streeft u naar meerwaarde in de samenwerking met leveranciers en partners? Zoekt u naar de juiste weg voor de transitie van uw organisatie? Hoe tevreden zijn uw medewerkers en hoe houdt u ze geïnspireerd? Bent u bereid een nieuwe weg in te slaan met  kwaliteitsmanagement, certificering en auditing?

Voor deze vragen en meer bent u aan het goede adres bij en voor Onderzoek met Effect.

Onderzoek met Effect werkt op het raakvlak van onderzoek en advies en vertrekt vanuit haar filosofie dat onderzoek vooral effect heeft als het bijbehorende verbeteradvies concrete en praktische ondersteuning bij de follow-up van onderzoeksresultaten. Klik voor meer informatie hierover.  

Op het gebied van onderzoek bij instellingen in het sociaal-maatschappelijk domein werkt Onderzoek met Effect samen met netwerkpartner Meer dan de Bedoeling. Gezamenlijk hebben zij ruime ervaring met het meten van het maatschappelijk effect van producten, diensten en interventies binnen dit domein.   


 
E-mailen
Bellen
Map
Info