Waar staan we voor?  

Onderzoek met Effect, de naam zegt het al, werkt vanuit het sterke geloof dat onderzoek vooral zin heeft als het een blijvende bijdrage levert aan organisatievraagstukken. Goed onderzoek hoeft dan wel niet duur te zijn, maar we hebben niets aan onderzoek dat in een bureaulade verdwijnt. Daarom bieden onze handzame rapportages altijd een oplossingsgericht verbeteradvies voor de concrete en pragmatische follow-up.  

 

Onderzoek met Effect werkt vanuit het principe “Meer voor Minder” en biedt u een gunstige prijs-prestatieverhouding. Maatwerk is onze standaard en is all-inclusive.


Wilt u weten hoe we u kunnen helpen? Neem vrijblijvend contact met ons op.Wat is onze aanpak?
Onderzoek met Effect werkt vanuit een maatwerkgedachte. Immers, geen enkele situatie of organisatie is hetzelfde en vraagt steeds om een aanpak die toegespitst is op uw bijzondere situatie. Samen met u kleuren we de juiste en gewenste vorm en inhoud van onderzoeken in.  


Onderzoek met Effect werkt vanuit een wetenschappelijk verantwoorde basis en staat daarom voor kwaliteit van onderzoek. Naast kwantitatief onderzoek met behulp van online vragenlijsten, systematische evaluaties en analyse van bestaande data (business intelligence), kunt u bij ons ook terecht voor kwalitatief onderzoek op basis van klantenpanels en diepte-interviews. 
Voor wie werken we?  
Op het gebied van onderzoek biedt
Onderzoek met Effect haar diensten primair aan voor  organisaties binnen de non-profitsector, zoals openbare bibliotheken en cultuurinstellingen. Binnen deze sector liggen onze roots en met deze ervaringsbasis weten we als geen ander van het reilen en zeilen ervan. 


Als adviespartner op het gebied van kwaliteitsmanagement en andere bedrijfsvoeringsvraagstukken werkt Onderzoek met Effect vaak langdurig voor gemeentelijke en provinciale instellingen. Dit varieert van het beschrijven en analyseren van werkprocessen tot het verbeteren van de datakwaliteit binnen organisaties. 

Contactgegevens


Onderzoek met Effect

De Vlasakkers 14

3452 LA Vleuten


Mobiel: 06375 49 749

Email: info@onderzoekmeteffect.nl

KvK: 17107010

Email

Schrijf me in voor de maandelijkse nieuwsbrief

Naam